קבוצת סיכון?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2009 | 20:22 | מאת: אמא

שלום, מהי קבוצת סיכון לחלות בשפעת החזירים? לבני בן ה-4.5 יש נטייה לחלות בדלקות ריאות (רובן וויראליות האחרונה היתה חיידקית). בשנה וחצי האחרונה חלה כ- 4-5 פעמים (כולל אשפוזים). האם הוא נמצא בקבוצת סיכון? יש לציין שהוא אינו סובל מבעיות במערכת הנשימה. תודה אמא

שלום אמא, לפי התאור שלך בנך איננו נכלל בקבוצת סיכון 'רשמית' כלשהי (היות ואין לו אבחנה של מחלת חסר חיסוני או מחלת ראות כרונית, למשל), אבל אם הוא סובל מזיהומים חוזרים ייתכן שיש לו בעיה חיסונית שעדיין לא אובחנה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות