החלמה מהשפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2009 | 13:59 | מאת: זיוה

שלום ד"ר בעלי היה חולה במשך שבוע כנראה בשפעת החזירים(בקופת החולים לא הסכימו לבדוק) עתה כבר שלושה ימים ללא חום אך עדיין חש חולשה רבה שאלתי:האם זה נורמלי החולשה? וגם למשך כמה זמן שורד הוירוס על גבי חפצים כגון ספרים וכדומה בתודה מראש

שלום זיוה, 1. חולשה לאחר כשבוע תחלואה בשפעת היא תופעה נורמאלית מאד. 2. בד"כ הנגיף שורד מחוץ לגוף (למשל ע"ג רוק הניתז על חפצים שונים) במשך מספר שעות (תלוי בתנאי מזג האוויר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות