cmv-igg.pos/igm-neg.toxoplasma-igg.pos/igm-neg.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2009 | 13:38 | מאת: kh-salma

ד"ר הלפרין,שלום אני בהיריון בשבוע 14-15 לפני שבוע הבת שלי בת 3.5שנים היה לה חם גבוה התברר שיש לה המחלה השניה סקרלטינה נלקח תרבית גרון והוחל באנטיביוטיקה תוצאות חזרו משטח שלילי.היום הגיע תוצאות שלי: cmv-igg.pos.--cmv-igm.neg toxoplasma-igg.pos=113iu/ml toxoplasma-igm.neg rubella-igg=168.30iu/ml האם אני צריך לדאוג לעובר? האם אני בסכנה? אבקש מאוד לעזור לי תודה רבה.

שלום Kh-salma, על פי הבדיקות שצרפת: 1. כנראה שנדבקת בעבר ב- CMV אך אין אצלך עדות לתחלואה עכשווית בנגיף זה. 2. כנראה שנדבקת בעבר ב- TOXOPLASMA אך אין אצלך עדות לתחלואה עכשווית בטפיל זה. 3. כנראה שחוסנת בהצלחה כנגד אדמת (או חלית בעבר במחלה זו). הרבה בריאות אפי

27/07/2009 | 15:18 | מאת: salma

27/07/2009 | 15:24 | מאת: salma

שלום רב, תודה על תשובתככם אבל האם אני חייבת לערוך בדיקות נוספות עקב זה? או להמשיך בשגרת הבדיקות לפי המקובל .תודה על הסבלנות.

27/07/2009 | 15:24 | מאת: salma

שלום רב, תודה על תשובתככם אבל האם אני חייבת לערוך בדיקות נוספות עקב זה? או להמשיך בשגרת הבדיקות לפי המקובל .תודה על הסבלנות.

מנהל פורום מחלות זיהומיות