חשש לשפעת החזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2009 | 10:31 | מאת: אושרית

לפני כמה ימים החל לי כאב גרון, נזלת כאב ראש.. מין התקררות היום גם הקאתי והחלו שלשולים אך אין לי חום בדיוק גילו אצל אח של מישהי שאני מכירה את שפעת החזירים ואני נמצאת איתה כל יום כמעט.. התחלתי גם לקחת בדיוק לפני כמה ימים גלולות הריון יכול להיות שזה גם תופעות לוואי של זה או שאולי זה תסמינים של שפעת החזירים? כדאי לי ללכת להבדק?

שלום אושרית, אין זה סביר שהסימפטומים המתוארים בשאלתך הם תופעת לוואי של גלולות למניעת הריון, ויתכן שמדובר ב'שפעת החזירים' או במחלה נגיפית אחרת. אם את מרגישה מאד חולה כדאי לך להיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות