כאבי גרון ושיעול ללא חום - האם ייתכן שמדובר בשפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2009 | 00:11 | מאת: אני

דר' הלפרין שלום. כשבוע וחצי אני סובלת משיעול מציק וטורדני. שום סירופ או כדורים עדיין לא הועילו. כמו כן בימים אלו אני סובלת מכאבי ראש בתדירות רבה מאוד!! אין לי חום וגם לא היה לי (עד כמה שזכור לי) האם ייתכן שחליתי בשפעת החזירים? יש לי שני ילדים קטנטנים בבית... משהו דחוף שעליי לעשות?

שלום אני, אני הייתי מחפש סיבה אחרת (מאשר שפעת) לשיעולים שאינם מלווים בחום שנמשכים שבוע וחצי. המלצתי- בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות