דלקת עיניים - האם סמפטום לשפעת הנדונה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/07/2009 | 14:42 | מאת: "שגית"

שלום, בישוב שלנו התגלה חולה (הוכח מעבדתית) של נגיף השפעת. הוא התגלה בעקבות התפרצות מהירה מאוד של קרוב ל 40 איש - הוא היחיד שנבדק. אני האחות בישוב שבצעה את החקירה האפיד', גם מספר מבני משפחתי חלה באופן זה או אחר, היום לקיתי בדלקת עיניים דו צדדית. על פי כל ההנחיות האחרונותדלקת עיניים א-י-נ-ה אחת מהסמט' המוצהרים, אך עלי לדעת כיצד לנהוג כי ביום ראשון אני אמורה לצאת לעבודה ואני עובדת עם נשים בהריון תינוקות ופעוטים. מה דעתך

שלום "שגית", דלקת עיניים (CONJUCTIVITIS) נגרמת בד"כ ע"י נגיף אחר (למשל ADENO-VIRUS) ולא ע"י נגיפי השפעת, ובמקרים רבים היא מאד מדבקת. לא מומלץ לעובד בריאות הסובל מדלקת כזאת לעבוד עם חולים על להחלמתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות