קשר בין יתוש הנמר האסיאתי לגרד מתמשך בכל חלקי הגוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/07/2009 | 01:00 | מאת: ענת

מזה כחודשיים אני סובלת מהתקפות של גרד בכל חלקי הגוף אשר פוגע קשות באיכות חיי ומדיר שינה מעיניי. לרב זה מתחיל מאזור הרגליים וכפות הידיים ומשם כעבור יום יומיים מגיע לאזור הבטן והגב. הגרד מלווה באזור אדום אשר אם מותחים אותו מעט מתגלות בו תעלות לבנות רחבות. לאחר כשעה האזור נרגע והתעלות נעלמות. מרחתי את כל החומרים האפשריים (Aurex / Mytex / סקביצין) , ביצעתי הדברה והרתחתי את כל הבגדים - אך ללא הועיל. אני היחידה מבני הבית שסובלת מתופעה זו. בימים האחרונים שמתי לב שקיים קשר ישיר בין התקפת גרד להמצאותי בגינת הבית, שם מצויים בשפע יתושי הנמר האסיאתי. האם יתכן כי קיים קשר בין תופעת הגרד ולבין יתוש הנמר האסיאתי?

שלום ענת, אני לא מכיר קשר נסיבתי כזה. נסי רופא/ה אלרגולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות