שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2009 | 21:20 | מאת: דן

הייתי היום בקופת חולים עם הבת ואמרתי לרופא מה התסימינים של המחלה בתי חלתה ביום שני התעוררה עם חום גבוה והיו לה מס' הקאות ובנוסף יש לה שלשולים לפעמים ירוק היום כבר היה רגיל לטענתו זה שפעת חזירים ואין מה לעשות כרגע יומיים הילדה בלי חום אבל היום הקיא ויש עדיין שלשולים אבל רגילים האם זה נראה כשפעת חזירים מהם התסמינים לשפעת זו והאם זה מדבק ואיך מטפלים בזה.

שלום דן, התאור של מחלת בתך איננו אופייני ל'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות