הפיטיטיס C

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2009 | 12:18 | מאת: חנן

עשיתי את צרכיי אצל אחותי ויצא לי דם מהטחורים לנייר טואלט.לפני כן הנייר טואלט היה על קצה האמבטיה ואולי דם או זרע נדבק אליו.הבעיה שלאחותי יש שכן עם הפיטיטיס C ואולי אחותי או מישהו ממשפחתה נדבק ממנו,ואולי דם שלי מהטחורים בא במגע עם דם או זרע. יש לציין שהנייר טואחט היה מונח על השוליים שלו והדם יצא לי למרכז הנייר טואלט אבל אני לא סגור על זה במאה אחוז. האם כך אפשר להידבק בהפיטיטיס C?

23/07/2009 | 12:40 | מאת: חנן

יכול להיות שהדם על הנייר טואלט בכלל לא שלי אלא של מישהו ממשפחתה של אחותי,אבל הסיכוי לכך קלוש כי ידוע לי שמדי פעם יוצא לי דם מהטחורים.

מנהל פורום מחלות זיהומיות