עליה ב-RUBELLA IGG בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2009 | 12:06 | מאת: דיאנה

שלום רב, אני בשבוע 5 להריוני. לפני ההריון ערכי RUBELLA IGG היה 28, ועד כמה שאני יודעת - זה לא חיסון מלא. היום ערך IGG עלה ל- 35.5, נתבקשתי לבצע בדיקה גם ל-IGM, והתוצאות צפויות רק בעוד שבועיים... האם העליה בערכי IGG בהכרח אומרת שאני נחשפתי/חולה באדמת? אם לא, אז מה יכול להיות הגורם לעליה זו? האם יכול להיות מצב שבו IGG עלה אך ה-IGM יהיה שלילי? האם יש המלצה כללית להפסיק את ההריון במידה וערכי IGM יהיו שליליים? תודה רבה על העזרה, דיאנה

שלום דיאנה, אין הבדל משמעותי (בערכי הנוגדנים לאדמת) בין ערך של 35 לערך של 28. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות