שפעת העופות- מה לעשות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2009 | 22:29 | מאת: אודל

שלום רב, אני בהריון בחודש חמישי. בעלי חולה מזה 3 ימים. הוא סובל מחום, צמרמורות, כאבי שרירים וכאבי ראש חזקים. היום החום ירד אך הערב הוא שוב עלה ל38.5 שאלתי היא- האם קיים חשד שהוא חלה בשפעת החזירים ? (לא עלינו) ומהם אמצעי הזהירות שעלי לנקוט בהם ולאיזו תקופה, לאור העובדה שאני בהריון. תודה ולילה טוב

שלום אודל, 1. יתכן שבעלך סובל מ'שפעת החזירים'. 2. כדי לצמצם את סיכויי הדבקתך במחלה מומלץ לך להתרחק ממנו (ככל האפשר) עד להחלמתו, ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים במים ובסבון לעיתים תכופות). 3. בנוסף, אם תפתחי מחלת חום מומלץ לך להיבדק מיד ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות