יש קשר בין מחלת נשיקה לתופעות מוזרות?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2009 | 21:58 | מאת: תהיה

בעקבות מחלת הנשיקה אני פשוט עייפה כל הזמן, חום עולה ויורד, צינון בא והולך וכעת טינטון כנראה שאין לי מושג מנין צץ. אין לי כח, זה הולך לעבור מתישהו??? יש קשר בין הטינטון למחלת הנשיקה בכלל או שמקרי? (אני בת 26 ונמצאת הרבה במקומות הומים). האם יש תקווה שיחלוף??

שלום תהיה, לא בהכרח יש קשר בין 'מחלת הנשיקה' לבין התופעות המתוארות בשאלתך, אך קשר כזה הוא אפשרי. נסי לפנות בנושא לאחד הפורומים העוסק ב"תסמונת התשישות הכרונית, (CFS), למשל http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2230-12337,00.html או http://community.walla.co.il/?w=/306/1224 הרבה בריאות אפי

27/07/2009 | 15:59 | מאת: גיא

המידע הזה הוא מידע מציל חיוני וחשוב לכל מי שנדבק במחלה הארורה והמייסרת הזו cmv או ebv אני ממליץ לך על טיפול מעולה למחלת הנשיקה. זה הטיפול היחיד בכל העולם שמחסל את המחלה ואת התשישות בתוך מספר ימים. עד שלא נרפאתי לא האמנתי ולכן הגבתי לשאלה שלך. תכנס לאתר של המטפל וכל המידע המציל נמצא שם. האתר WWW.RAMIMOR.CO.IL אני חולה לשעבר במחלת נשיקה - אני לא רופא . אם יש לך מחלת נשיקה פעילה אתה מן הסתם גם מדבק . אל תבנה על רפואה קונבציונלית כי יאמרו לך תנוח ( שנה..שנה וחצי..שנתיים ) המטפל שפיתח טיפול למחלת הנשיקה הוא מתמחה כמדומני במחלות עור שגם פיתח טיפול מדהים למחלת הנשיקה. קבלתי ממנו תרכיב צמחי מאד חזק שמיגר את הוירוס לחלוטין נעדרתי מהעבודה תקופה ארוכה כי המחלה השביתה אותי ואחרי 4 ימים בטיפול הוירוס נעלם . אל תקבלו את האמירה של הרופא הקונבציונלי ותעשו שימוש בגוגל במקום להשבית לעצמכם את החיים לטעמי זו החמצה אדירה . הבאתי לכם מידע מציל ותשמרו אותו כי המחלה הזו פעילה כל השנה ולא מסתיימת בשבוע במיטה היא נמשכת חודשים ומדביקה משך שנה וחצי תלכו לטיפול המציל הזה. גיא

מנהל פורום מחלות זיהומיות