פצעים ונפיחות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2009 | 21:27 | מאת: רחל

שלום ד"ר לאחרונה החלו להופיע בגופי (ידיים ורגליים) מעין נפיחויות שמתחילות בנקודה קטנה והופכות לנקודה מוגלתית ונפיחות אדומה מסביב (בקוטר של כ 2-3 ס"מ) אני לא חושבת שזו עקיצה וזה מטריד אותי מאוד. מה ניתן לעשות? האם יש לך אפשרות לדעת ממה זה נובע? ככל הידוע לי אני לא סובלת מאלרגיות כלשהן. דבר נוסף, יש לי כאבי ראש לאחרונה בצד שמאל. מהרכה השמאלית כלפי מעלה. הכאב לעיתים מופיע נקודתית בחלק השמאלי של הראש. האם יכול להיות קשר בין שני הדברים. אודה לך מאוד על כל חוות דעת שתוכל לתת. תודה, רחל.

שלום רחל, אינני יכול לקשר בין כל התלונות שתארת, ואני מציע לך להיבדק ע"י רופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות