דר נכבד,

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2009 | 17:26 | מאת: אלונה

שלום בלבלתי לך את המוח....סליחה. בסופו של דבר החלטתי שתפסיק את הטיפול. היא הראתה סימני בילבול , דיווחה על תחושה מוזרה עייפות קצונית ורצון לישון. היא לקחה בסך הכל 5 קפסולות במקום 10. כבר רואים סימני התאוששות. מקווה ונראה שהחלטתי נכון. שאלה במידה ותרגיש טוב -האם כדאי שתחזור תוך 3 ימים לבדיקות והשגחה, אפשרות אחת,או ניתן לאפשר לה להשאר שבועיים נוספים במקום ?. אני מעדיפה שתחזור, היא רוצה להשאר שכן לא חוותה את החופשה.... תודה רבה.

22/07/2009 | 17:44 | מאת: אלמוני

בהחלט בלבלת לד"ר את השכל. קצת הגזמת עם כל השאלות שלך. אף רופא לא ייקח אחריות על עצמו בפורום לגבי הפסקת או התחלת טיפול תרופתי. תקבעי תור דחוף לרופא שלך ותעזבי את ד"ר הלפרין, יש לו עוד פונים חוץ ממך... תפני גם לפסיכולוג שיטפל באופי האובססיבי שלך.

שלום אלונה, אם בעתיד הקרוב בתך לא תחוש בטוב מומלץ לה להיבדק שוב ע"י רופא/ה (בכל מקום בעולם בו היא תמצא באותה עת). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות