שריטת חתול רחוב בבתי בת ה 11 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2009 | 10:39 | מאת: ענבר

בתי נשרטה על ידי חתול רחוב אתמול, מייד חטאתי את המקום באלכוהול. האם אני צריכה להילחץ ולחשוש מהדבקה בזיהום כלשהוא? המקום נראה כרגע כשריטה אדומה ואין נפיחות. אשמח לתשובה מהירה

שלום ענבר, שריטת חתול יכולה לגרום למספר מחלות ובינהן "שושנה" בעור ומחלת 'שרטת החתול' (שהן קלות לאיבחון ולטיפול), אך גם טטנוס וכלבת. כדי לא להפחיד אותך אומר שהסיכוי לפתח את שתי המחלות האחרונות ברשימה הנ"ל הוא נמוך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות