היה אצלנו שפעם החזירים בטיול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2009 | 20:56 | מאת: נתי מזרחי

שלום לך דוקטור אתמול (שני) גילו אצל ילד אחד מהטיול שפעת החזירים ואז עוד 30 ילדים נהיה להם חום אבל זה היה מהמרכז והם לא באותו בניין שלי ונתנו לי טופס שאם אני מרגיש כאב גרון וכאלה אז יום אחרי המחנה בערב עכשיו אני מרגיש חום פנימי מדדתי חום ויש לי 36.6 ואני עייף ויש לי שיעולים האם זה שפעת החזירים?

שלום נתי, יתכן ומתחילה אצלך 'שפעת החזירים' ויתכן ומדובר בבעיה אחרת. המלצתי- אם מחלתך מחמירה לבצע בדיקה ע"י רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות