דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2009 | 19:11 | מאת: נטלי

שלום לפני 5 ימים התחילה לי דלקת בדרכי השתן (בתרבית היה E.COLLI). לא לקחתי אנטיביוטיקה ולאחר מספר ימים הסימנים של הדלקת עברו. אתמול התחילו אצלי כאבי בטן בבטן תחתונה וכאב בגב מצד ימין. האם יכול להיות שזה קשור לדלקת שהייתה קודם וזה בעצם החיידקים שעלו לכליה , או שאין קשר בין הדברים? תודה

שלום נטלי, יתכן שכאבי הבטן והגב שלך הם ביטוי לדלקת בדרכי השתן שלא חלפה, וייתכן שיש להם סיבה אחרת. המלצתי- בדיקה בהקדם ע"י רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות