פרונקלים כרוניים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/07/2009 | 08:21 | מאת: טל

בני הינו חייל אבל עוד לפני גיוסו החלו להופיע אצלו פרונקולים על הפנים על הגפיים הפרונקולים ענקיים. התדירות היא כשבועיים בין פרונקול לפרונקול . כאשר הפרונקול מתפרץ הדבר גורם לנפיחות עד כדי כך שהפנים מתנפחים בצורה מפחידה במסגרת הצבא בני עבר בדיקה של זהומולוג שלא העלתה דבר וגם אושפז בבית חולים וגם שם לא מצאו את הסיבה לזהומים החוזרים (כל הבדיקות תקינות) אולי משהוא מכיר את התופעה ויוכל לעזור לנו ולומר לאן פונים

שלום טל, אני ממליץ לך לקחת את בנך לבדיקת רופא/ה אימונולוג/ית (דהיינו רופא/ה שבודק/ת את תקינות מערכת החיסון). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות