הרעלת מזון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/07/2009 | 23:36 | מאת: נומה

אני בהריון בשבוע 7. לפני כשבוע קיבלתי הרעלת מזון - הקאתי פעם אחת, והרגשתי חולשה ביום שלמחרת. האם יתכן וחליתי בליסטריה? האם ניתן לבדוק זאת כעבור שבוע? והאם יש סיכון לעובר? תודה.

שלום נומה, 1. אם נדבקת ע"י ליסטריה לפני שבוע יהיה זה קשה - וסביר שגם בלתי אפשרי-לתעד זאת כיום. 2. הבשורה הטובה: אם אמנם היה מדובר בליסטריה, ואם ההריון ממשיך להתנהל כסדרו כיום אז אין זה סביר שהוא יפגע בעתיד מהאפיזודה שאירעה לפני שבוע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות