מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/07/2009 | 14:38 | מאת: danka

אני בת 27, ולפי תוצאות בדיקת הדם אני חולה למעלה משנתיים במחלה. אשמח לתשובתך.

20/07/2009 | 18:08 | מאת: hila

תלכי אחורה בדף הזה או שלפני ואני כתבתי על טיפול אלטרנטיבי מציל ממחלת הנשיקה שהרבה לא יודעים עליו. זה מזל משמים שהטיפול הזה קיים שבתוך יומיים הוירוס לא קיים יותר אם בודקים תפקודי כבד אחרי יומיים של הטיפול רואיםמ אותם בתווך של הנורמה. יש טיפול למחלת הנשיקה שכאמור כתבתי עליו כאן בפורום.

שלום DANKA, לא הבנתי מה השאלה. הרבה בריאות אפי

20/07/2009 | 22:24 | מאת: danka

התיעצתי עם כמה רופאי משפחה, הם ביטלו על הסף ולאחר בדיקה היו מופתעים ואמרו שלא נתקלו בכך בעבר. האם מחלה כזו יכולה להמשך כ"כ הרבה זמן והאם יש מה לעשות בנדון? חשוב לציין שלא עבדתי במשך כל הזמן הזה בגלל העייפות הגדולה ועכשיו כשהתחלתי מאוד קשה לי.

מנהל פורום מחלות זיהומיות