כלבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/07/2009 | 20:31 | מאת: אביה

לפני שלושה ימים הייתה מסיבה בבית של חבר, היה הרבה רעש מוזיקה ואנשים. יש לו כלב די גדול בן 10 רועה מעורב זאב, הוא היה קשור בכניסה ונווח על האנשים.. ליטפתי אותו, בהתחלה הוא לא התנגד, אחרי 5 דקות כנראה שזה הציק לו והוא נשך אותי באגודל, פציעה די עמוקה ירד לי דם שטפתי במים ויוד, הכלב מחוסן, ראיתי את התאריך אך לא בדקתי אם לכלבת. אני משער שכן כי זה חובה, למחרת עברתי טטנוס, אציין שזה באיזור רמת גן. האם עלי לדווח ללשכת הבריאות? אני לא רוצה להסגיר את הכלב ל10 יום. מה לעשות?

שלום אביה, לדווח על האירוע ללשכת הבריאות הנפתית/מחוזית. הם אמורים לדעת האם הכלב המסויים הזה מחוסן כנגד כלבת או לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות