פצעים בלשון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/07/2009 | 15:04 | מאת: יוסי

יש לי כמה פצעים בחלק האחורי של הלשון, כמה בחלק האחורי העליון וחלק בצדדים. הפצעים לא "כואבים", אך לא נעימים וגם קצת מלחיצים.לפני כשנתיים גם היו לי פצעים, אך הם נעלמו, או לפחות הספקתי להרגיש אותם. 1. האם יש קשר לזה שאני מעשן (קופסה ליום) או שותה הרבה אלכוהול? 2. האם ייתכן שיש קשר בין זה למין אוראלי (וגינה)? 3. האם ייתכן שזה מסוכן ויש לקבוע תור ולהיבדק?

שלום יוסי, פצעים בלשון יכולים להיות ביטוי למחלות שונות, שרק חלקן זיהומיות. אני ממליץ לך אפוא להיבדק ע"י רופא/ה פנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות