עד מתי?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/07/2009 | 14:48 | מאת: ניקה

שלום ד"ר אפי, עד מתי צפויה לדעתך להימשך שפעת החזירים? האם בספטמבר-אוקטובר יהיה קצת יותר "רגוע"? (אני אמורה ללדת בספט' ב"ה ולכן חשוב לי לדעת) האם זו מחלה של קיץ ולא של חורף? אני יודעת שאתה לא נביא אבל על סמך התפרצות וסיום מגיפות שונות כמו אלו (לדוג' שפעת העופות וכו') אתה בטח מעודכן יותר ממני... אודה לתשובותיך/הערכותיך תודה

שלום ניקה, אין לי מושג! (דרך אגב, 'מגפת' שפעת העופות שהחלה בשנת 1997/8 עדיין לא הסתיימה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות