מוטרדת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/07/2009 | 12:53 | מאת: כרמית

שלום, אחותי חזרה היום מטיול בקפריסין והיא כבר מס' ימים מרגישה כאבי גרון, חולשה כללית והתקררות נזלת (לא יודעת אם יש לה חום אב היא לא מרגישה טוב...) אני בהריון בחודש 7. ויש לי ילדים קטנים ואחותי גרה איתי בבית. מה עליי לעשות????? מאוד מוטרדת... גם אם היא לא תדביק אותי ישירות היא עלולה להדביק את ילדיי ומכאן הדרך קצרה להדבקתי.. אני ממש מוטרדת. תודה על העזרה..

שלום כרמית, כל עוד אין לך חום ואת חשה בטוב אינני מוצא סיבה לעשות משהו בנידון (חוץ מלשלוח את אחותך לשהות במקום אחר עד להחלמתה???). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות