דלקת ריאות ללא חום,שיעול או נזלת האם ייתכן?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/07/2009 | 11:26 | מאת: תור

בעקבות חשד לתסנין בסינוס הריאה השמאלית ,אך ללא סינים קליניים,מלבד קוצר נשימה במאמץ,נתן לי הרופא אנטיביוטיקה ל 10 ימים. בבדיקת הלב נמצא לחץ ריאתי עד 30 מ"מכ. אני כבת 60,לא מעשנת,ולפני 42 שנה חילתי בדלקת ריאות קשה,בצד הנ"ל. החשד לתסנין נוצר בעקבות צילום רנטגן.מלבד מה שצויין, אני חשה בטוב. מה זה יכול להיות? בתודה מראש, תור.

שלום תור, תיתכן דלקת ראות ללא חום, אך ל"תסנין בראות" יכולות להיות סיבות רבות שאינן זיהומיות. אני ממליץ לך אפוא להפנות את שאלותיך בנושא לרופא/ה פולמונולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות