סיבה לדאגה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/07/2009 | 19:07 | מאת: סיבה לדאגה?

בת 26, 3 חודשים אחרי מונוקלאוזיס, סובלת כבר שבוע מחום לסירוגין (37.5), כאב גרון ונזלת. הבלוטה בבית השחי נפוחה ותוהה אם זה בגלל המונוקלאוזיס או שזה כבר חלף. ידוע לי שאלו גם תסמינים לHIV, ולצערי קיימתי מגע לא מוגן לפני כשלושה חודשים (חדירה ללא קונדום, עד לקראת השפיכה). אני מתביישת לבקש בדיקת HIV, האם יש צורך לאור הנסיבות האלה?

שלום סיבה לדאגה, ללא ביצוע בדיקות מתאימות אין ביכולתי לאמר לך בוודאות אם התסמינים המתוארים בשאלתך, או חלק מהם, הם ביטוי למונונוקליאוזיס ישן, לזיהום חריף ב- HIV או לזיהום נגיפי אחר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות