חידק הקלוסטרודיום אצל אבי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/07/2009 | 23:24 | מאת: מירה

שלום רב, אבא ,בן 79 ,קיבל אירוע מוחי וכתוצאה מהאשפוז בבית החולים קיבל זיהום ע"י חידק הקלוסטרידיום.הוא קיבל טיפול של אנטיביוטיקה FLAGYL למשך 10 ימים דרך הוריד ,השילשולים והחום לא פסקו,נמצא בבדיקת תרבית שעדין יש לו את החידק. עתה הוא מקבל ישירות לפאג(לקיבה) FLAGYL כבר שלושה ימים ואין שיפור. תודה מראש,מירה

שלום מירה, קיימות תרופות נוספות לטיפול בקלוסטרידיום דיפיציל, למשל וונקומיצין. אני מציע לך לשוחח (גם על כך) עם הרופאים המטפלים באביך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות