סיכוי להדבקות בשפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/07/2009 | 13:10 | מאת: נתן

שלום דר', יש לי שאלה בבקשה. ביקרנו אצל אחותי בשבת האחרונה. היום התבבר כי אח של בעלה חולה בשפעת חזירים. ביתה בת 8 העלתה חום יום שלישי היא באה במגע עם החולה פעם אחרונה ביום שני. בני : בן שנה וחצי העלה חום אתמול 40 מעלות. ביום שלישי לפני שבוע עשינו לו חיסון אבאבועות. הפעם האחרונה שהוא העלה חום היתה ב- 4:00 לפנות בוקר. כרגע אין לו חום. מהם הסיכויים שהוא נידבק לדעתך (אם בכלל) בשפעת חזרים? האם אנו צריכים לקחת אותו להיבדק או להמתין שהוא יעלה חום שוב? תודה מראש על התייחסותך. נתן

שלום נתן, 1. קיים סיכוי שבנך נדבקת ב'שפעת חזירים'. 2. כל עוד הוא מרגיש טוב (וללא חום כמו שאתה כותב)- אז אין סיבה שהוא יבדק. לעומת זאת, אם וכאשר החום יתחדש ו/או יהיו לו סמני תחלואה אחרים- מומלצת בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות