שפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/07/2009 | 17:53 | מאת: דורית

שלום רב, ביום א' חזרתי מרודוס ומאתמול (יום ג') החלו סימפטומי שפעת:צינון עם נזלת שלא נפסקת, חום, רגישות בגרון עם צרידות קלה, חולשה ועייפות. האם אני צריכה לחשוש משפעת החזירים או שזו שפעת רגילה? מה לעשות? האם יש צורך לבדוק משהו? אם כן אז מתי? תודה

שלום דורית, 'שפעת החזירים' ו'שפעת רגילה' הן מחלות דומות, ואין ביכולתי להבדיל בינהן ללא ביצוע בדיקות מיוחדות. כמו כל חולה אחר/ת, גם את מוזמנת להיבדק ע"י רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות