דחוף! החשפות לחולים במחלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/07/2009 | 22:20 | מאת: תמר

בס"ד אתמול ביקרתי אצל גיסתי עם בני בן השנה ושבאה חודשים ואני בהריון בחודש שמיני. היה להם קצת שיעול ונזלת, אולי אפילו נגעתי בטישו שלהם כי היה גם לבן שלי נזלת. אחרי שנסענו עלה להם החום ל 40 והסתבר שזו שפעת החזירים, חזרו מארהב. מה אני אמורה לעשות, ללכת להבדק? מה עם הבן שלי? ביום רביעי אמור לעבור ניתוח שקדים ופוליפים האם אני צריכה לדחות. מה עושים, מודאגת מאד תודה

שלום תמר, מה שמקובל לעשות במצב שאותו תארת זה להמשיך בשגרת חייכם ולקוות שלא נדבקתם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות