cmv בתחילת ההריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/07/2009 | 13:26 | מאת: ליבי

כשהייתי בשבוע 7 להריון ביצעתי בדיקת נוגדנים ל- CMV והתברר שגם ה- IGG הינו חיובי וגם ה- IGM חיובי (נבדק בשתי שיטות: ליאזון ו- vidas ) כאשר האווידיטי היה 0.3 (בין 0.2 ל- 0.8 - אי אפשר לדעת מועד הדבקה). זו הדבקות ראשונית שכן בהריון הקודם הייתי שלילית בשני הפרמטרים. לפני מספר ימים בשבוע 8+2 ביצעתי בדיקת שתן ל- CMV והתשובה היתה חיובית. אינני יודעת מתי נדבקתי ב- CMV, האם על סמך הבדיקות אני יכולה להניח כי ההדבקות היתה בוודאות במהלך ההריון?

שלום ליבי, אם יש אצלך ת ר ב י ת חיובית ל- CMV במהלך השבוע השמיני להריונך אז אין זה משנה מתי בדיוק נדבקת: העובר בסכנת הידבקות. הרבה בריאות אפי

13/07/2009 | 13:11 | מאת: ליבי

כמה זמן נגיפי ה- CMV ימצאו בשתן? אני שואלת על מנת לתכנן הריון נוסף מאחר שזה הנוכחי כבר אבוד....

מנהל פורום מחלות זיהומיות