כלבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/07/2009 | 10:06 | מאת: עדן

שלום! לפני יומיים,בזמן הפיקניק בשעות הערב מאוחרות, התקרב אלינו שועל (10 מטר ליד) וברח, אחרי זה הוא חזר והתקרב למשחקים של ילדים( 10 מטר מאתנו), ריחרח אותם ושוב ברח . השאלה שלי , האם וירוס של כלבת (במידה והיה חולה) היה יכול לעבור למשחקים ומשם לבני אדם? האם צריך לעשות משהו?

שלום עדן, תיאורטית ברפואה (כמעט) הכל אפשרי. מעשית, כלבת נחשבת כעוברת מבע"ח לבני אדם רק דרך פצע פתוח (כגון נשיכה) בעור, או מגע ישיר של הרוק של בעל החיים הנגוע ברירות של האדם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות