שלום רב..אני מודאגת, אודה לתשובה מהירה...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/07/2009 | 19:37 | מאת: לי

אני קצת מודאגת ובגלל זה פניתי לפורום. אני חיילת,משרתת בדרום בתור חובשת במרפאה. בבוקר לפני שלושה ימים התחיל לי כאב גרון, אבל לא כזה שמרגישים כשיש סטרפטוקוק, אלא כאב צורב כזה, וכשבדקו לי את הגרון לא נראו תפליטים. באותו הערב גם עלה לי החום (הגיע עד 38.8) והתחילו לי כאבי ראש ונזלת. בוקר למחרת נעלם לי הכאב גרון והתחילו קשיי נשימה, הצינון עדיין נמשך. היום בבוקר ירד לי החום (37.4), אבל אני עדיין מצוננת ועם קשיי נשימה וכאבי ראש. יש לציין שאני לא משתעלת, לא מקיאה ולא משלשלת... אמא שלי חוששת שזו שפעת החזירים אבל אני בספק כי לאף אחד בבסיס שלנו אין את המחלה. בינתיים לקחו לי משטח גרון והתשובות אמורות להגיע רק ביום רביעי...

שלום לי, לא ברור לי ממה את כל כך מודאגת: עושה רושם שיש לך זיהום של דרכי הנשימה העליונות, אולי אפילו 'שפעת החזירים', וסביר שכמו כל בחורה צעירה ובריאה (בד"כ) את תחלימי ממנו בתוך מספר ימים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות