האם שיעולים ממושכים מצביעים על שפעת חזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/07/2009 | 11:38 | מאת: אור

היו לי שיעולים ונזלת והלכתי לרופא, הרופא עשה משטח גרון ואמר לי שהוא לא רואה מוגלה: 1) האם שפעת החזירים חייבת להיות מלווה במוגלה? 2) הרופא אמר לי שרק התקררתי, אבל שבוע אחרי יש לי עדיין שיעולים. האם זה מסוכן ויש חשש? נ.ב: יש לי 37.1 מעלות חום (זה נחשב כחום?) אני בין 17

10/07/2009 | 18:40 | מאת: ד"ר אפי

שלום אור, 1. 'שפעת החזירים' איננה מלווה בד"כ במוגלה בגרון. 2. כל טמפרטורת גוף חריגה (מעל הרגיל לאותו אדם) יכולה להחשב כחום. 3. יכול להיות שיש לך 'שפעת החזירים' (שאיננה נחשבת יותר- דרך אגב- כמחלה מסוכנת), ויכול להיות שיש לך מחלה נגיפית אחרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות