חיידק סטרפטקוקוס וכאבים בצד שמאלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/07/2009 | 13:53 | מאת: יואל

ד"ר שלום רב אובחן אצלי חיידק סטרפטקוקוס ,אני מטופל באנטיביוטיקה ראפהן ,אבל במשך יומיים אני סובל מכאבים חדים במיוחד בצד חזה שמאל ,מעין כאב חד בעצמות שאתמול אף שיתק אותי ממש למשך 5 דקות האם יש קשר לחיידק,האם עליי לגשת לרופא המשפחה שוב ומייד כבר סיפרתי לו על זה והוא אמר שזה לא קשור,הבעיה שהכאב נעשה חד יותר אודה לך על תשובתך בברכה יואל

שלום יואל, אין זה שכיח שדלקת הגרון חיידקית מלווה בכאבים חדים בחזה, ואני מציע לך לחפש סיבה אחרת לכאבים אלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות