קנדידה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/07/2009 | 08:43 | מאת: איתי

בוקר טוב ד"ר בבדיקות שערכתי נתגלה שיש לי קנדידה בצמיחה דלה,רופאת העור אמרה שישנה קנדידה ורשמה לי , פלוקנול 150 מ"ג אחת לשבוע למשך ארבעה שבועות. לפני כיומיים הופיעה לי מעין פריחה אדומה הנראית כשפשפת על עטרת הפין ופריחה מאוד מבריקה הנראית רטובה על עצם הבריח וטיפה על החזה. שאלתי היא האם פריחות אלו אופייניות לקנדידה והאם הטיפול שקיבלתי נכון? תודה איתי

שלום איתי, משאלתך לא ברור לי מהיכן (מאיזה אבר? מאיזה נוזל?) צמחה אצלך הקנדידה, ולמה בכל נלקחה התרבית הזאת מלכתחילה?. בלי קשר לכך, אני הייתי מחפש סיבה אחרת לשתי הפריחות שיש לך על הפין ועל העור בחזה. הרבה בריאות אפי

09/07/2009 | 13:09 | מאת: איתי

תודה על התשובה. התרבית נלקחה מהלשון. והשאלה הנוספת היא אילו בדיקות/ חיפוש סיבות לדעתך אני צריך לבקש מהרופאת עור או רופא אחר? תודה איתי

מנהל פורום מחלות זיהומיות