לקקראת טיסה ללונדון עם תינוק בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2009 | 23:55 | מאת: גילי

שלום רב, אני אמורה לטוס ללונדון בעוד שבועיים עם בנות 4, 7 ותינוק בן 4 חודשים. לאחרונה התפרסמו דיווחים ששפעת החזירים מתפשטת באנגליה. עד כמה התינוק בסכנה? באיזשהו שלב דובר שהמחלה פוגעת יותר בצעירים ופחות בקשישים ותינוקית- האם הוכח? כיצד להתגונן? האם כדאי לדחות את הנסיעה? תודה מראש

שלום גילי, 'שפעת החזירים' מתפשטת באנגליה בצורה שאיננה שונה בהרבה מהתפשטותה בישראל; תינוקות בני 3 חודשים שנדבקים בנגיף זה באנגליה מפתחים מחלה דומה לזו שמפתחים בני אותו גיל בישראל; וכללי המניעה והטיפול במחלה הזאת באנגליה אינם שונים באופן מהותי מאילו הננקטים בישראל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות