מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2009 | 12:14 | מאת: אבנר

שלום !שמי אבנר אובחנתי כחולה במחלת הנשיקה לפני חודש. אני עכשיו בשלבי ההחלמה.ברצוני לדעת האם יש באפשרותי במצבי עכשיו כשמערכת החיסונית שלי חלשה להדביק מישהו שכבר חלה במחלה בעבר? והאם יש סיכוי שדרך מגע הכולל מגע פיזי(נשיקות סקס) ניתן לעורר את הוירוס אצל מי שחלה בעבר במחלה ולגרום לו שוב להיות מדבק? בתודה מראש!!!!!

שלום אבנר, כל עוד אתה מפריש את הנגיף שגרם למחלתך (למשל ברוק או בשתן) אתה יכול להדביק בו אנשים אחרים (גם כאלו שחלו בעבר ב'מחלת הנשיקה' שנגרמה ע"י נגיף אחר, או ע"י זן אחר של אותו נגיף שממנו אתה סובל עתה). הרבה בריאות אפי

07/07/2009 | 18:37 | מאת: hila

הרבה אנשים שסובלים מהמחלה לא יודעים אבל קיים ריפוי למחלןת הנשיקה במלא מובן המילה והוא נמשך בן יומיים עד 4 ימים בלי צל של ספק. אתה יכול למצא את המידע באתר של המטפל WWW.RAMIMOR.CO.IL

מנהל פורום מחלות זיהומיות