ביקור ממקסיקו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/07/2009 | 00:03 | מאת: לירי

שלום רב, אחותי נחתה לפני שלושה ימים ממקסיקו ואני קצת חוששת משפעת החזירים יש לי תינוקת בת חמישה חודישם בבית אני גרה בהולנד חפני עלייתה למטוס היא עברה בדיקה שהיא אינה נושאת את המחלה אך אני חוששת מהחפצים אותם היא הביאה מתנה לבתי ובמזוודות אותם היא הביאה מתי נדע אם יש חשש אם היא נדבקה או לא מה אני עושה עם הבת שלי אני לא רוצה לפגוע בה. אשמח מאוד לשמוע את דעתך והאם יש חשש אני יודעת שתקופת הדגירה אורכת כחמישה ימים אך האם ניתן לחוש בסממנים לפניכן? לירי

שלום לירי, יש חשש שתדבקי בשפעת מאחותך או מכל אדם אחר שבו את נפגשת במהלך הימים הקרובים, אך אני לא רואה סיבה לשנות את שגרת חייך בגלל החשש הזה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות