אנטרוקוסוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/07/2009 | 21:09 | מאת: david

שלום רב! אמי עברה לפני כחודש ניתוח קטיעה ברגל (בת-50)ולאחר הניתוח התגלה אדמת באזור הקטיעה ונפיחות שלא נעלמה כיום כעבור כחודש כמעט לאחר שעשו לה תרבית גילו כי קיימים אצלה שני חיידקים-אנטרוקוסוס וחיידק כולי או קולי אנני יודע בדיוק. כרגע התאימו לה אנטיביוטיקה אך ממש מעניין מהם החיידקים האלו ומהם חומרתם והכי מסקרן זה מאיפה היגעו? אשמח אם תוכל לומר לי אם זה מסוכן וטיפול אנטיביוטי יהיה יעיל? אימי חולה במחלה נדירה אני לא יודע את שמה אני רק יודע שאין זרימה טובה של דם לרגליים היתה קיימת התפוררת של העצמות בכף הרגל. כיום שני הרגליים קטועות מתחת לברך. (זה לא סכרת) תודה רבה רבה.

שלום DAVID, שני החיידקים שציינת הם "חיידקי מעיים" הנפוצים בבתי חולים, ובגופו של כל בן אדם. אם יש באזור הניתוח זרימת דם טובה ואין בו גוף זר (כגון תפר שנשכח) או עצם נמקית אזי הסיכוי להחלמה בעזרת טיפול אנטיביוטי מתאים הוא טוב. הרבה בריאות אפי

07/07/2009 | 17:40 | מאת: דוד

רב תודות

מנהל פורום מחלות זיהומיות