וירוס-מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/07/2009 | 19:48 | מאת: אא

מספר פעמים פניתי לאחר שבדיקה למחלת הנשיקה יצאה גבולית(פעמים) היום חזרתי לרופא משפחה שבדק אותי , הסברתי לו שיש לי חולשה , בחילות שעולות לי וחולשה, שטען שבעוד שבוע-שבעויים יש לבצע שוב בדיקה שאכן תראה על מחלת הנשיקה. בינתיים אני מרגישה שכל אוכל עולה לי , וחולשה לעיתים צמאון . מה לעשות? זה למעלה מחודש

שלום אא, אני לא כל כך מבין מהי השאלה שלך ממני- כרופא זיהומולוג: על סמך המידע המופיע בשאלתך גם אני לא יכול לאמר לך בוודאות אם יש לך, או אין לך, 'מחלת נשיקה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות