תחילת הריון וחשש מ CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/07/2009 | 12:30 | מאת: דנה

הבן שלי שיחק עם איזה ילד בכדור. אחרי שהם סיימו לקחתי את הכדור ושמתי אותו בתיק. נגעתי בשערות ראשי והשערות נכנסו לי קצת לפה. רציתי לשאול אם הכדור היה נגוע בהפרשות CMV מהילד ששיחק עם בני, וכאשר החזקתי את הכדור הנגיף עבר לידיים שלי ומהידיים שלי לשערות ראשי ומשערות ראשי לפה. האם אני יכולה לקבל בדרך זו CMV ? אני בתחילת ההריון ומאוד חוששת מאחר ואין לי נוגדנים ל CMV .

שלום דנה, שהיה בקרבת ילד החולה ב- CMV, ונגיעה בחפצים שעמם הוא- או הפרשותיו- היו במגע, עלולים לגרום להידבקות בנגיף זה. הרבה בריאות אפי

05/07/2009 | 12:44 | מאת: דנה

אבל הדבקה מהסיטואציה הספציפית הזו . לא הכנסתי את היד שלי לפה אלא נגעתי בשערות ראשי והשערות עפו לי לתוך הפה מהרוח. לא הייתי בכלל ליד הילד הזה. הבן שלי שיחק איתו בכדור. אני רק הרמתי את הכדור והכנסתי את הכדור לתוך התיק. תודה רבה ד"ר

מנהל פורום מחלות זיהומיות