שאלה דחופה בקשר לנסיעה לארגנטינה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/07/2009 | 08:08 | מאת: אלישע באב"ד

אני פרופסור באוניברסיטה העברית ומיועד לצאת לשלושה חודשי שבתון בארגנטינה בעוד שבועיים. הכל מסודר כולל דירה למגורים. אני בן 65 וכך גם אשתי. האם מסוכן לנסוע לארגנטינה ורצוי לבטל את כל הסידורים בגלל שפעת החזירים? ביטול יהיה מסובך וכרוך בהוצאות רבות. אם מומלץ שאפשר לנסוע, מה צריך לעשות כאמצעי הגנה בטיסה (דרך רומא) ומה לעשות בבואנוס איירס עצמה?

שלום אלישע, אין ביכולתי לענות ישירות לשאלתך- רק אתה (ואשתך) יכול לקבל את ההחלטה בנידון. כל מה שאני יכול לאמר הוא שאם לי היו מציעים הצעה לצאת ל- 3 חודשים לארגנטינה הייתי נוסע ללא היסוס, ולא משנה את שגרת חיי (לא במהלך הטיסה ולא בארגנטינה עצמה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות