שפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/07/2009 | 16:20 | מאת: יוסי

שלום דוקטור מיום חמישי ועד היום אני סובל מחום, נזלת, כאבי גרון, חולשה וחוסר תיאבון היום נראה שהחום ירד ע"פ המדחום אך בפועל עדיין לא חש בטוב הגוף עוד חלש עדיין יש נזלת וכאבי גרון והראש כואב אך החום ירד ביקרתי אצל רופא המשפחה ביום חמישי אך בפועל ההתחייחסות היחידה לשפעת היא שאלה שהרופא שאל, "האם הגיעו או נפגשת עם אנשים מחו"ל...?" לא נעשו בדיקות לבירור האם נדבקתי במחלה.. העובדה שהחום כביכול ירד אך הסימפטומים נשארו מטרידה אותי מה עלי לעשות?

שלום יוסי, אם מצבך הקליני משתפר (כפי שאתה מתאר) ואתה מרגיש טוב אינך צריך לעשות דבר. אם בעתיד תהיה החמרה- מומלץ לך לחזור לבדיקת דופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות