האם יש לי שפעת החזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/07/2009 | 11:00 | מאת: מאיה

שלשום חברה שלי הדליקה את המזגן בבסיס בלפנות בוקר ולא הייתי מכוסה טוב וכשקמתי היה לי כאבי ראש,כאבים בכל הגוף ושיעול עצבני ובאותו יום חזרתי הביתה עם כל ההרגשה הרע ולאורך כל היום לא עבר לי...ואתמול קמתי עם חום 39.2,הקאתי את הכדור הראשון של האקמול ששתיתי...אחר כך ירד לי ל38.6 ובסביבות הערב רק ירד לגמרי.(אבל עדיין היה לי שיעול עצבני). והיום קמתי עם שיעול רע גם וכיאילו יותר של הצטננות כי יש לי נזלת,כואב לי הגרון ויש לי גירוד מעצבן בגרון...האם זה יכול להיות שפעת החזירים כי הייתי אתמול בביקור רופא והוא אמר לי שזה יכול להיות תחילת של דלקת ריאות...

שלום מאיה, "זה" יכול להיות 'שפעת החזירים', דלקת ריאות, שניהם או משהו אחר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות