וירוס cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/07/2009 | 20:18 | מאת: א'

שלום, אני בת 27 וב2003 חליתי בנשיקה (אפשטיין)בצורה חמורה,ומאז עשיתי מספר בדיקות דם אשר הראו כי הלימפוציטים שלי גבוהים.לפני מספר חודשים עשיתי שוב בדיקת דם כיוון שאני מעוניינת להרות והבדיקה הראתה שיש לי את הוירוס CMV והוא פעיל. הבנתי מהרופא אליו הלכתי כי הוירוס קיים זמן רב, וזה עלול להוות בעיה להריוןולעובר בפרט. מדוע גופי לא מצליח לייצר נוגדנים נגד הוירוס? והאם עלי להמתין עד שהוירוס יחלוף (אם בכלל) על מנת להרות? מה אתה מציע לי לעשות? תודה

שלום א', גופך כ ן מייצר נוגדנים כנגד הנגיף (CMV) ואני מניח שבעזרת נוגדנים אלו אובחנת כמי שחלתה בנגיף זה. בנוגע להריון, רופאים רבים ממליצים להמתין לפחות חצי שנה ממועד ההדבקה החריפה ב- CMV למועד הכניסה להריון,וכן שהנוגדן הקרוי IgM יהפוך מחיובי לשלילי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות