CMV לפני כניסה להריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/07/2009 | 17:47 | מאת: דניאל

שלום רב, בחודש ינואר האחרון עשיתי בדיקת דם ובה נמצא כי (17.10)CMV IgG Positive CMV IgM Positive (נבדק בשתי שיטות: ליאזון וElfa-Vidas) ו- CMV Avidity: 0.80 high avidity ובהערה צוין ב-3 חודשים הסמוכים לבדיקה כאשר Avidity>=0.8 סביר לשלול הדבקה ראשונית בבדיקה שבצעתי ב-24.6.09 נמצא: CMV IgM Bord (בוצע בשיטת Elfa Vidas) ונבדק גם בשיטת ליאזון- Borderline CMV IgG היה בערך של 2.5 (חיובי) שאלתי היא האם כיום אני יכולה להיכנס להריון או שיש עדיין סיכוי שהוירוס קיים ולכן עליי לחכות? התשובה חשובה לי כי רופא הנשים שלי אינו החלטי בנושא זה ולפי התגובות בפורום התקשתי להבין מה ההמלצה במקרה שכזה. תודה רבה!

שלום דניאל, אצל כל אדם שנדבק בעבר ב- CMV (כמוך) נשאר הנגיף בגוף "לנצח", בד"כ במצב רדום. לפעמים הנגיף עובר "שיפעול" וייתכן שזה מה שקרה אצלך. המלצתי- לחזור על הבדיקות (IgM, IgG ו- IgG AVIDITY) בעוד כחודש. הרבה בריאות אפי

02/07/2009 | 07:50 | מאת: hila

את יכולה לנסות גם טיפול ( מדהים ) שמנטרל cmv אבל זה אלטרנטיבי ( קוקטייל צמחי שמחסל את מחלת הנשיקה ) אם אין לך בעייה כספית זה שווה כל אגורה תרתי משמע תעשי בדיקת דם אחר כך ולא תראי זכר של הוירוס. באתר של המטפל WWW.RAMIMOR.CO.IL

מנהל פורום מחלות זיהומיות