שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/03/2002 | 13:37 | מאת: יעל

החננו את המכונית ויצאנו ל- 5 דקות לטיול. כשחזרנו ראינו שניפצו את השמשה האחורית וגנבו דברים. לקחנו חפץ וסילקנו חלק מהזכוכיות. כשהתיישבתי על הכיסא נדקרתי מזכוכית. מאוד נלחצתי, מה קרה אם הגנבים נדקרו גם מהזכוכית? האם יש סיכון חלילה להעברה של איידס או צהבות?

שלום יעל, הסיכון להדבקה מאיידס או מצהבת במקרה שאת מתארת נראה לי מאד מאד מאד לא סביר (שהרי גם אם הגנבים היו חולי איידס, לדוגמא, קשה לי להאמין שהם שברו את החלון של מכוניתך בידיהם החשופות ונחתכו כתוצאה מכך.....) הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות