האם תתכן שפעת חזירים ללא חום גב וה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/07/2009 | 12:31 | מאת: שושנה

שלום דר" אני עובדת במרפאה אליה מגיעים חולים רבים. לאחרונה קבלתי כאבי בטן קלים(כמוכרים לי כהתחלת שפעת/וירוס)ומיד אח"כ כאבי שרירים חזקים במיוחד בישבן ומאחורי הירכיים, כמו כן שיעול פרודוקטיבי חזק.( בדר"כ אני סובלת מברונכואקטזיות כתוצאה מ-PND(נזלת אחורית).חום הגיע עד 37.6 עם אקמול.האם יש צורך להיבדק לשפעת חזירים.בתודה.

שלום שושנה, את לא עונה על הגדרת המקרה של 'שפעת החזירים' (שאותה תוכלי לקרוא באתר http://www.health.gov.il/download/forms/a3535_mk29_09.pdf), אבל כמובן שאפשר לחלות במחלה גם מבלי לענות על ההגדרה הנ"ל. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות