דלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/07/2009 | 12:15 | מאת: אני

מזה מספר שנים אני סובלת מדלקות חוזרות בנרתיק ובאופן קבוע מרגישות, צריבה ותחושת של כוויה באזור. עשיתי בדיקות פאפ סמיר, קיבלתי אין ספור משחות וכדורים. שאחריהם ישנה הקלה לתקופה קצרה אך תמיד חוזרת הדלקת.תחושתי שהתרופות לא מתאימות לסוג הדלקת. שאלתי: האם ישנה בדיקה שאני יכולה לבקש מהרופא אשר תזהה באופן ודאי מאיזה סוג של דלקת בדיוק אני סובלת .תודה.

שלום אני, זיהומים רבים יכולים להתבטא בסימפטומים המוזכרים בשאלתך (כמו גם תהליכים שאינם זיהומיים). המלצתי: בדיקה מיקרוסקופית ישירה של הפרשה מהנרתיק לטריכומונאס ולקנדידה, ותרבית מההפרשה הנ"ל (לחיידק הזיבה ולחיידקים נוספים). הרבה בריאות אפי

02/07/2009 | 11:19 | מאת: אני

תודה. איזה סוג של תהליכים לא זיהומיים?

מנהל פורום מחלות זיהומיות